Медицински униформи

За нас

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Панартех е семејна фирма основана во 2006 год. Почетоците на кројачкиот и шивачкиот занает во нашето семејство датираат од 1949 год.

Нашата основна дејност е производство на работна облека и продажба на облека и опрема за заштита при работа (чевли, шлемови, заштитни наочари, заштитни ракавици). Во поново време производството го проширивме на маици, блузони, елеци. Нудиме можност за изработка на нашите производи во согласност со вашите потреби во однос на дизајн, боја, лого.

Нашата главна цел е квалитетен финален производ и задоволни клиенти. Со користење на висококвалитетни материјали и професионалност во нашата работа остваривме многу успешни долгогодишни соработки, кои на наше задоволство и задоволство на нашите клиенти сèуште траат.

Ви стоиме на располагање да создадеме производ кој ќе одговара на Вашите барања!

shutterstock 9833917

Панар Тех

ул. Илинденска 61
1430 Кавадарци, Македонија
+389 43 416 586
panar_tex2006@yahoo.com 

Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде. Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде.

 

 
ул. Западен Булевар бб, Спортска сала Јасмин, 1430 Кавадарци | +389 43 416 586 | panar_tex2006@yahoo.com 
Designed & Developed Elkom Group | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk